Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Het zomerteam

Lieve zwangeren en partners,

Nu Anne en Jessica met zwangerschapsverlof zijn presenteren we graag het zomerteam! 

Dina, Maxime en Shauni

Tot oktober zullen Dina, Maxime en Shauni voor jullie zorgen. Dina en Maxime als verloskundigen en Shauni ondersteunt ze als praktijkassistente. We zijn heel blij met deze harde werkers want de zomer is, zoals elk jaar, lekker druk. We zien uit naar alle mooie geboortes en baby’s die we mogen verwelkomen!

Omdat het drukker is, kan het zijn dat de whatsappjes minder snel bekeken worden. We zullen wat vaker overdag bijslapen of met bevallingen bezig zijn. Heb je ons nodig of duurt het wachten op een reactie op je appje te lang, bel ons dan gerust. Verder blijft de zorg hetzelfde. In de ochtenden (behalve donderdag) tussen 8.30 en 12.30 uur zit Shauni klaar voor al jullie praktische vragen. Fijn als jullie gebruik maken van deze tijd voor de minder ‘spoed’ vragen.

Allemaal een hele fijne zomer gewenst!