Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Maak kennis met Maxime!

Maxime komt ons deze zomer versterken als Jessica en Anne met zwangerschapsverlof zijn! Wat zijn we blij dat ze nu al aanwezig is in het team zodat ze jullie allemaal ruim van tevoren kan leren kennen. Ze heeft behoorlijk veel bevallingen begeleid toen ze als klinisch verloskundige werkzaam was in het ziekenhuis. Ze maakt graag de switch naar de eerste lijn zodat ze stellen of vrouwen al kent voor de bevalling en veel meer tijd heeft om goed te begeleiden.

Ze stelt zich voor:

Hoi hoi! Ik ben Maxime

Ik ben 23 jaar en ben sinds 2021 verloskundige. Ik wist als klein meisje al dat ik verloskundige wilde worden. Daarom extra leuk om te zeggen dat deze droom werkelijkheid is geworden.

Na mijn opleiding in Antwerpen ben ik kort werkzaam geweest als klinisch verloskundige in het ziekenhuis in Den Helder. Door Corona kreeg ik heimwee en wilde ik graag werken in de buurt van mijn roots. 

Binnen mijn werk als verloskundige vind ik het belangrijk om jullie, als zwangere en partner, te begeleiden op een manier die bij jullie past, zodat jullie met een veilig en vertrouwd gevoeld deze bijzondere periode mogen gaan ervaren. Ik vind het belangrijk dat jullie op deze tijd met een positief gevoel kunnen terugkijken!

Weetjes over Maxime:

  • Woont in het Brabantse Oss
  • Houd ontzettend van reizen
  • Chocolade kan ik niet weerstaan
  • Muzikaal
  • Ik heb 3 maanden mogen snuffelen in de Gambiaanse verloskunde. Wat een ervaring!