Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Mamacafé

Mamacafé in Wijchen

Het Mamacafé in Wijchen is een gezellige ontmoetingsplek waar nieuwe ouders elkaar kunnen treffen voor een goed gesprek en een kop koffie. Maandelijks zal er op een vrijdag Mamacafé zijn in wijkcentrum de Brink in de wijk de Huurlingsedam. Er is elke keer een thema met een spreker die wat vertelt, je wat laat ervaren of je gewoon gezellig mee laat doen met een activiteit!

Mamacafé gaat over de tijd na zwanger zijn

Wat komt zoal aan bod? Voeding, borst of fles, je bekkenbodem, peuter en dreumes gym, bewegen en sporten na je bevalling, lifestyle van jonge mama’s, babygebaren, lezen met je kind en zo nog veel meer leuke onderwerpen! Er zal altijd een gastvrouw zijn die je hartelijk ontvangt en meestal ook een verloskundige die je nog van adviezen en tips kan voorzien over bijvoorbeeld borst- of flesvoeding. En wil je je kindje graag even wegen? Ook dat kan! We zullen zorgen voor een knus plekje waar je je kindje rustig kan aan- en uitkleden en kan wegen op een professionele weegschaal.

Wanneer vindt het Mamacafé plaats?

Elke maand op een vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zal er een Mamacafé zijn. Check deze site of onze facebookpagina voor actuele data en thema’s! Het Mamacafé vindt plaats in Wijkcentrum de Brink, de Brink 27 Wijchen.

Tijdstip: 10:00 tot 12:00 uur

26 mei > ‘De Speelotheek’ met Inkie

16 juni > Kinderfysiotherapeut Sanne Zwinkels

14 juli > ‘Babymassage’ met Marja van Rens

22 september

27 oktober

24 november

15 december

Opmerkingen en suggesties

Heb je zelf na het lezen van deze pagina nog leuke suggesties? Of ben je zelf iemand die een leuk beroep of bedrijf heeft wat te maken heeft met zwangeren, baby’s of jonge moeders/vaders? Dan nodigen we je uit om ons te mailen. We gaan graag met je in gesprek. Neem hier contact op.