Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Praktijkassistente Shauni!

We zijn heel blij dat Shauni bij ons werkt! Shauni werkt sinds mei 2022 bij ons en is inmiddels helemaal thuis in de praktijk. Ze staat jullie graag te woord aan de telefoon voor alle kleine vragen, praktische zaken en aanmeldingen. Zo blijven we laagdrempelig bereikbaar. Hier stelt ze zich voor:

‘Hi allemaal, Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Shauni, 28 jaar en ik ben opgegroeid in Wijchen en woon hier nu met mijn gezinnetje. Na 10 mooie jaren gewerkt te mogen hebben als kapster ben ik klaar voor een nieuwe start. Naast mijn werk, werk ik ook voor mijzelf als fotograaf. Ik vind dit leuk om erbij te doen en doe dit dus ook met al mijn passie. Drie jaar geleden ben ik moeder geworden van een dochter en dit jaar ook van een zoon. Hoe bijzonder is het dan om hier te mogen gaan werken. Ik hoop jullie snel te zien in onze praktijk. Liefs Shauni.’