Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Nieuwe praktijkassistente Shauni!

Shauni komt vanaf volgende week de werkzaamheden van Jamilla overnemen! Jamilla heeft een leuke, nieuwe uitdaging gevonden en gaat ons verlaten. Wat zijn we ontzettend blij met Jamilla geweest dit jaar! Enorm bedankt voor alle goede zorgen en voor de gezelligheid die je in de praktijk bracht! Hier vertelt Jamilla nog even zelf:

‘Het was kort maar krachtig maar per 1 juni ga ik de praktijk verlaten en zijn jullie in goede handen bij Shauni. Ik ga een nieuwe uitdaging beginnen en kies voor meer quality time met mijn gezin. De tijd vliegt voorbij en onze kleine meid is alweer bijna baby af. Lieve dames, geniet van jullie zwangerschap en ik wens jullie al het geluk toe! Veel liefs Jamilla’

We zijn heel blij dat Shauni haar plekje komt overnemen! Shauni is inmiddels helemaal ingewerkt door Jamilla en heeft zin om jullie vanaf komende maandag 23 mei aan de telefoon te woord te zijn voor alle kleine vragen, praktische zaken en aanmeldingen. Zo blijven we deze zomer laagdrempelig bereikbaar. Succes en heel veel plezier Shauni! Hier stelt ze zich voor:

‘Hi allemaal, Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Shauni, 28 jaar en ik ben opgegroeid in Wijchen en woon hier nu met mijn gezinnetje. Na 10 mooie jaren gewerkt te mogen hebben als kapster ben ik klaar voor een nieuwe start. Naast mijn werk, werk ik ook voor mijzelf als fotograaf. Ik vind dit leuk om erbij te doen en doe dit dus ook met al mijn passie. Twee jaar geleden ben ik ook moeder geworden van een lief meisje. Hoe bijzonder is het dan om hier te mogen gaan werken. Vanaf komende week gaan jullie mij zien als de nieuwe praktijkassistente! Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie snel te zien in onze praktijk. Liefs Shauni.’