Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Maak kennis met Dina!

We stellen jullie graag voor aan Dina!

Dina is al niet meer helemaal nieuw want ze heeft al een aantal oefenecho’s mogen maken bij zwangeren voor haar echo opleiding. Op 6 juni begint ze met haar eerste dienst en volgende week heeft ze twee spreekuren zodat ze de zwangeren die bijna gaan bevallen kan leren kennen. Wil je ook een afspraak bij Dina, laat het ons gerust weten!

Dina stelt zich hieronder voor:

Hallo! Mijn naam is Dina (uitgesproken als Dijna)

Na een tijdje gewerkt te hebben als verpleegkundige. Vond ik het tijd worden voor wat nieuws. Iets wat mij gelukkig maakt en waarbij ik mijn passie kan overbrengen. Verloskunde! Ik voer dit vak nu al 3 jaar uit en het maakt mij nog steeds gelukkig.  Ik heb in het buitenland gewerkt als verloskundige en natuurlijk ook in Nederland. Dus ik spreek meerdere talen. Verloskunde is passie en passie is liefde. Het is een wonder om zwangere vrouwen te mogen begeleiden en ondersteunen in goede en slechtere tijden van de zwangerschap. Jullie wensen en noden staan centraal. Ik vind het fijn dat ik deel mag nemen aan jullie mooie reis! 

Weetjes over Dina:

  • Koken is een ware passie
  • Eten is leven!
  • Houdt van muziek en dansen
  • Heeft kansarme zwangeren begeleid
  • Houdt van yoga