Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige Wijchen

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een verloskundige in Wijchen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een team met drie verloskundigen en willen je heel graag begeleiden in de mooie periode van zwanger zijn. Je kunt bij ons kiezen voor één verloskundige of ons juist alledrie te leren kennen zodat je altijd een bekend gezicht bij de bevalling hebt. Kies je voor Centering Pregnancy, dan leer je naast ons, ook nog andere zwangeren kennen. Onze begeleiding is altijd heel persoonlijk en betrokken, dit gaat bij ons gepaard met onze kennis en ervaring.

Verloskundigen Praktijk Wijchen

Wij zijn heel erg laagdrempelig in onze zorg, je kunt ons altijd persoonlijk contacten als je met een vraag zit of iets te delen hebt over je zwanger zijn. Daarnaast is onze praktijk dagelijks geopend en bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur op 024 6414709. Je kan gerust binnen lopen of bellen voor praktische zaken of kleine vragen.

Moderne verloskundigen praktijk

Wij zijn zoals je dat zegt een moderne verloskundigen praktijk, onze verloskundigen pakken altijd de laatste bekende technieken en ontwikkelingen op en gebruiken dat direct. Zo worden er echo’s gemaakt met een modern echo apparaat en gebruiken we de laatste inzichten die de kans op een natuurlijk verloop van de bevalling vergroten, je kunt ons bevalbad gratis lenen en de baarkruk nemen we altijd in onze auto mee naar een bevalling. De wijze waarop iemand wil bevallen is altijd persoonlijk en daarin kunnen wij heel goed adviseren en begeleiden, in principe staat wij voor alles open. 

Mama Café Wijchen

Voor de jonge moeders en vaders hebben wij i.s.m. met andere zorgaanbieders een speciaal mama café gestart, elke maand kun je hier op een vrijdagochtend terecht. De locatie is wijkcentrum de Brink in de wijk de Huurlingsedam te Wijchen. Je kunt hier je vragen kwijt en je ervaringen delen met andere ouders. Op onze website kun je lezen welke spreker er iets komt vertellen maar buiten dat is er voldoende tijd om het over je eigen vragen te hebben. Er is altijd een verloskundige of kraamverzorgster aanwezig. 

Verloskundige zorg

Zelfs al voor de positieve zwangerschapstest kun je bij ons terecht voor verloskundige zorg. Voor adviezen m.b.t zwanger willen worden kan je al contact opnemen, dit kan tot het moment dat je kindje zes weken oud is. In deze periode kunnen wij je vragen beantwoorden en helpen we je graag. In de zwangerschap leren we je kennen, doen we medische controles en bij de bevalling staan we je bij  op de plek waar jij wilt bevallen, of dit nu thuis is of in het ziekenhuis. Na de bevalling komen we nog een aantal keren bij je langs om de kraamtijd te begeleiden. 

Echoscopie 

In de zwangerschap krijg je twee echo’s door de zorgverzekeraar vergoedt. Dit is de termijnecho rond 11 weken en de 20 weken echo. Rond 7 weken is al vast te stellen of de zwangerschap intact is. Omdat het fijn kan zijn om al zo vroeg te weten of het hartje klopt maken we deze echo ook voor je, als je dat zelf ook graag wilt. Tijdens deze eerste afspraak  bespreken we al je vragen en krijg je informatie over de praktijk en zwanger zijn.