Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Zwangere verloskundigen!

Voor de praktijk gaat 2022 een heel speciaal jaar worden want niet 1 maar 2 collega’s zijn zwanger! Zowel Anne als Jessica gaan samen het avontuur aan om een kindje te verwelkomen. Ze zijn beiden uitgerekend hartje zomer! Anne heeft al een zoon van 2 jaar oud. Jessica een dochter van 3 jaar en ze krijgt een zoontje dit keer!

Jessica maakt een echo bij Anne!

Maxime en Dina gaan in de zomer voor jullie zorgen. Vanaf oktober komen jullie Jessica ook weer tegen! Houd de social media en de nieuwsberichten in de gaten. Ook om te lezen wanneer de kindjes geboren zijn want dat delen we natuurlijk heel graag met jullie!

Jessica met haar dochter