Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige Anne!

Hallo! Mijn naam is Anne.

Na een eerdere studie en diverse banen ben ik aan de slag gegaan als verloskundige! Ik houd van mijn werk in de geboortezorg. Ik vind het geweldig dat ik jullie mag ondersteunen bij zo’n groot avontuur. In negen maanden tijd ontwikkelt zich vanuit een paar cellen een baby, dit blijft een wonderlijk proces. In die negen maanden leven jullie toe naar het geboortemoment om daarna eindelijk jullie baby vast te houden! Een bijzonder moment om bij aanwezig te zijn. En leuk om jullie de eerste dagen in het kraambed te volgen en helpen waar nodig. Jullie kunt bij mij terecht met al je vragen, zorgen en wensen! 

Momenteel is Anne zwanger van haar tweede kindje, lees hier verder!

Weetjes over Anne:

  • Woont samen met haar vriend en zoontje in Nijmegen
  • Haar zoontje heet Olivier, is 2 jaar en een enorme lachebek. 
  • Heeft voorheen jongeren met een Wajong-uitkering gecoacht
  • Houdt van wandelen
  • Heeft een wereldreis gemaakt
  • Houdt van sushi en dat miste ze echt in de zwangerschap