Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige Jessica!

Verloskundige worden is al een wens sinds de basisschool. Nu ik al jaren aan het werk ben wordt het alleen maar mooier om nieuwe ouders ‘geboren’ te zien worden. De eerste ontmoeting met een eigen kind is zo wonderlijk dat het een eer is om er keer op keer getuige van te mogen zijn.  Ons vak is verslavend! Zeker als het lukt om een geboorte op jullie eigen manier te laten gebeuren, niemand anders dan de ouders zelf weten wat die manier is. Daarom luister ik graag naar jullie. Met rust en vertrouwen werk ik het liefst.

Sinds 2016 maak ik ook echo’s en ook daarin vinden bijzondere ontmoetingen met het kindje plaats. Sinds 2019 heb ik een eigen draai mogen geven aan deze praktijk als eigenaar met een nieuw pand en een nieuw team. Weet dat je met ons alle kanten op kunt, geen vraag is teveel!

Weetjes over Jessica:

  • Is voor de liefde naar Wijchen gekomen
  • Woont en werkt in Wijchen sinds 2016
  • Is de trotse moeder van Maartje (2018) en Mick (2022)
  • Is zelf twee keer thuis bevallen
  • Houdt van actieve vakanties en kamperen
  • Heeft een man die heerlijk kookt en fysiotherapeut is