Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Nieuws over Centering Pregnancy

Een nieuw idee!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten bieden we in de praktijk Centering Pregnancy aan. Een deel van jullie had graag meegedaan maar door de Corona maatregelen kon het helaas niet doorgaan.  Bij Centering Pregnancy krijg je zes gezamenlijke afspraken waarbij we alle tijd hebben om elkaar te leren kennen en veel te leren over onderwerpen die nuttig zijn in de zwangerschap. Heel jammer dat de maatregelen het niet toestaan hiermee door te gaan.

Nu kwam er vorige week een zwangere met een heel goed idee!!

Namelijk om een whatsappgroep te starten. Er is nu 1 groep die hiermee begonnen is. Had je ook mee willen doen met Centering Pregnancy en zou je nu graag deelnemen aan een appgroep, laat het ons weten. Als het weer mogelijk is starten we met deze groepen de bijeenkomsten weer als de zwangerschapsduur dat nog toestaat. Wil je niet in een WhatsApp groep en wil je wel deelnemen aan Centering, dan is dat mogelijk, andersom helaas niet. 

Graag horen we of je deel wilt nemen, dan geven we je telefoonnummer aan 1 zwangere uit jouw Centering groep door. Laat het ook weten als je wel Centering wil doen en niet in de whatsappgroep wil.