Mamacafé

Een gezellige ontmoetingsplek waar nieuwe ouders elkaar kunnen treffen voor een goed gesprek en een kop koffie. Maandelijks zal er op elke laatste vrijdag Mamacafé zijn in wijkcentrum de Brink in de nieuwe wijk de Huurlingsedam.

Met regelmaat zullen er thema’s zijn met sprekers die je wat vertellen, laten ervaren of gewoon gezellig laten meedoen met hun activiteit! Wat komt zoal aan bod? Voeding, borst of fles, je bekkenbodem, peuter en dreumes gym, bewegen en sporten na je bevalling, lifestyle van jonge mama’s, fotografie van je newborn en zo nog veel meer leuke onderwerpen!

Er zal altijd een gastvrouw zijn die je hartelijk ontvangt en meestal ook een verloskundige die je nog van adviezen en tips kan voorzien over bijv borst- of flesvoeding. En wil je je kindje graag even wegen? Ook dat kan! We zullen zorgen voor een knus plekje waar je je kindje rustig kan aan- en uitkleden en kan wegen op een professionele weegschaal.

Elke laatste vrijdag van de maand zal er een Mamacafé zijn, soms kiezen we voor een andere datum ivm vakantie- of feestdagen.

Check deze site of onze facebookpagina voor actuele data en thema’s!

Het Mamacafé vindt plaats in wijkcentrum de Brink, de Brink 27 Wijchen.

Tijdstip: 10.00 tot 12.00u.

De data die nu gepland staan zijn:
November vervalt!
7 december, thema chiropractie bij baby’s en kinderen, Rianne Steeg

Tevens zijn er al data bekend voor 2019 maar moeten de sprekers nog ingevuld worden.

25 januari

22 februari

29 maart

10 mei

21 juni

13 september

25 oktober

13 december

Heb je zelf na het lezen van deze pagina nog leuke suggesties? Of ben je zelf iemand die een leuk beroep of bedrijf heeft wat te maken heeft met zwangeren, baby’s of jonge moeders/vaders? Dan nodigen we je uit om ons te mailen. We gaan graag met je in gesprek of dat we je een plekje kunnen geven in ons Mamacafé.

Image