Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Chiara komt stage lopen!

Chiara is onze verloskundige in opleiding voor de komende 10 weken!

We vinden het heel gezellig dat ze er is en hopen dat ze veel mag leren in de praktijk en wij ook van haar. Hieronder stelt ze zich voor:

Hallo lieve (aanstaande) ouders! Mijn naam is Chiara Rizzo, 23 jaar oud en woon in Heerlen op kamers. Ik studeer verloskunde op de academie verloskunde Maastricht. Mijn liefde voor dit vak ontstond al op jonge leeftijd en is alleen maar meer gegroeid sinds mijn stages van de opleiding. In mijn vrije tijd hou ik van lezen, wandelen en sporten.Je zal mij tegen kunnen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en het kraambed. Mocht u het niet prettig vinden dat ik erbij ben aarzel niet om dit aan te geven bij mij of de verloskundigen. Ik mag stage komen lopen van 4 september tot en met 17 november. Ik heb erg veel zin in mijn stage! Liefs Chiara