Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige Elleke!

Elleke is sinds 1 juni 2023 bij ons komen werken! Zij kwam ons team versterken zodat we helemaal compleet zijn! We zijn heel blij met haar en hieronder stelt ze zichzelf voor:

Ik werk inmiddels al een aantal jaren als verloskundige, de tijd vliegt voorbij! Na een jaar in de regio Nijmegen te hebben gewerkt ben ik naar Deventer verhuist om daar ruim 5 jaar met veel plezier te werken als verloskundige. Maar aangezien we onze familie en vrienden erg misten hebben we de stap gezet om terug te verhuizen en naar Wijchen te komen!

Wat mijn werk als verloskundige zo uniek en mooi maakt is dat elke vrouw, partner, zwangerschap, bevalling, kraamweek en elk gezin en elke fase anders is. Juist het verschil kunnen maken voor iemand, het kunnen begeleiden in het maken van eigen keuzes en ondersteuning bieden in het zelfvertrouwen vind ik ontzettend mooi. En niet alleen in het meest bijzondere prille moment in jullie leven, maar ook als er intens verdriet is is het bieden van een luisterend oor fijn. Juist een nuchtere blik en een lach is wat voor mij belangrijk is! Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te zien op de praktijk!

  • Is opgegroeid in Beek
  • Is zelf moeder geworden van dochter Tess in januari 2022
  • Is zwanger van haar tweede kindje!
  • Houdt van gezelligheid, familie en vrienden om zich heen
  • Woont in Wijchen