Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Centering Pregnancy start weer!

Nathalie en Jessica zijn heel blij dat we weer aan de slag kunnen met Centering Pregnancy!

Waarom wij zo enthousiast zijn over Centering Pregnancy (CP)?

CP is een vernieuwende vorm van zorg tijdens je zwangerschap. Het is vanuit Amerika naar Nederland gekomen. We bieden je de mogelijkheid om andere zwangeren te leren kennen die ongeveer even ver zwanger zijn. Tussen de zes tot tien zwangeren kunnen er per groep meedoen. Samen met deze zwangeren kom je naar je controles. Dit zijn zes bijeenkomsten van twee uur in de zwangerschap en één na de bevalling met de baby’s erbij. We beginnen met bij iedereen de controles te doen en hebben daarna lekker de tijd om vragen te beantwoorden en onderwerpen te bespreken. Er zijn twee bijeenkomsten waarbij de partners of iemand die je graag meeneemt erbij kan blijven. Dan bespreken we de bevalling zodat jullie samen goed voorbereid zijn.

Als je graag goed geïnformeerd wil worden over van alles rondom zwangerschap, bevallen en de kraamtijd en het leuk vindt andere zwangeren te leren kennen dan is het wellicht iets voor jou!

Nathalie en Jessica begeleiden nu samen de eerste groepen, dus als twee verloskundigen. Het kan zijn dat we weer over gaan naar 1 verloskundige en een kraamverzorgster om jullie te begeleiden. Het leuke van CP is dat we jullie zelf laten nadenken over de onderwerpen en alle kennis die er al is naar boven halen. Uiteraard vullen we waar nodig aan!

De bijeenkomsten van CP kunnen een fijn moment zijn om even helemaal bezig te zijn met het kindje wat je verwacht. Je kan dus ook meedoen als het niet je eerste kindje is.

We hopen dat je door deel te nemen aan deze vorm van zorg, je je eigen ervaringen in deze speciale periode kan delen en door kennis van elkaar op te doen extra goed voorbereid bent op dat komst van je kindje. Het kan het begin zijn van levenslange vriendschappen. Ook als je medische zorg van het ziekenhuis ontvangt kun je meedoen. Als verloskundigen merken we dat we jullie beter kennen en dus beter kunnen inspelen op jullie wensen en behoeften.

Zijn er nog vragen neem gerust contact met ons op. 

Wij hebben er weer zin in!