Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige Nathalie

Nathalie Boogers stelt zich voor!

Na het krijgen van mijn eigen kinderen, in 2000, 2003 en 2006, heb ik mij omgeschoold tot verloskundige. Ik heb langere tijd bij verschillende praktijken in de regio Utrecht gewerkt. Sinds september 2022 hebben wij als gezin de stap gezet om de Randstad uit te gaan en zijn wij verhuisd naar de regio Nijmegen. 

Ik heb in mijn werk als verloskundige een groot vertrouwen in de natuur. Het vrouwenlichaam kan als de beste zwanger zijn en baren; het is erop gebouwd. Mijn taak is dan ook om dit wonder te laten gebeuren en jullie te ondersteunen hierin, en tegelijkertijd het proces nauwlettend in het oog te houden. 

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen begeleiden bij jullie zwangerschap en bevalling!

Weetjes:

  • Is 53 jaar
  • Houdt van wildkamperen
  • Is ook echoscopiste
  • Voetbalt