Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Nieuw! 13 weken echo!

Per 1 september kunnen alle zwangeren meedoen met de 13 weken echo. We verwijzen onze zwangeren voor deze echo naar het Verloskundig Centrum in Nijmegen.

De 13 weken echo is een medisch onderzoek naar lichamelijke afwijkingen bij het ongeboren kind. Lees hier meer over deze echo. De echo is onderdeel van een onderzoek (de IMITAS studie) waarbij gekeken wordt of het voordelen heeft om al zo vroeg in de zwangerschap een uitgebreide echo te maken. Ze hopen dat ouders er zo eerder achter kunnen komen dat het kindje een (ernstige) afwijking heeft als zij dit wensen te weten.

Bij je eerste afspraak in onze praktijk vragen wij of je uitleg wilt krijgen over deze echo. We hebben allemaal de bijscholing gevolgd zodat we jullie van juiste informatie kunnen voorzien! De folder in de afbeelding krijg je van ons mee! De folder is hier digitaal in te zien.