Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Zwanger en de avondklok

Vanaf vanavond zal de avondklok ingaan. Dat betekent dat je na 21.00 uur en voor 4.30 uur alleen met een goede reden de deur uit mag, in ieder geval tot en met 9 februari. Als je zwanger bent, zeker hoogzwanger, kan je te maken krijgen met situaties waarin je wel de deur uit moet. Onze zorg gaat natuurlijk door! Maar we plannen geen spreekuur en visites meer na 21.00 uur. Mocht je bevallen of maak je je ergens zorgen om dan komen we uiteraard wel gewoon.

Het is van belang dat je een verklaring ingevuld bij je hebt, deze verklaring vind je hier. Vul de verklaring alvast in of print een exemplaar zodat je snel de weg op kan! Heb je bijvoorbeeld oppas nodig tijdens de bevalling dan kan de oppas ook de deur uit met een verklaring dat ze mantelzorg verlenen. Let er ook op dat je je ID bewijs bij je hebt. Je hoeft trouwens geen formulier bij je te hebben als je met spoed medische zorg nodig hebt. Het kan wel rust geven hem toch klaar te hebben liggen.