Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige Claudine Compiet

Een rinkelende diensttelefoon, nachtelijke huisbezoeken, vruchtwater op je schoenen, het teamwork tussen zwangere en partner, de pure emoties… Kortom: de charme van ons vak!

Vol verrassingen

Verloskunde zit vol verrassingen. Net wanneer je ervan overtuigd bent alle mogelijke scenario’s meegemaakt te hebben, loopt het weer anders. Gestructureerde chaos noem ik het, en dat is heerlijk. Verloskunde is zoveel meer is dan alleen de medische kant van de zorg. Je begeleidt stellen die (opnieuw) ouders worden. De weg hier naartoe brengt blijdschap, ontroering, trots maar soms ook spanning en verdriet met zich mee. Ik zie het als een uitdaging te ontdekken wat iemand nodig heeft, zodat ik zwangere en partner gedurende de zwangerschap passende handvatten kan bieden. Het is zo bijzonder om te zien hoe (aanstaande) ouders in dit proces groeien. Wanneer ouders uiteindelijk als team met zijn tweeën de bevalling en het ouderschap aangaan en ik de begeleiding los kan laten, kan ik daar intens van genieten!

Een aantal weetjes over Claudine

  • Heeft gestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht
  • Is vanuit het verre Zeeland naar Nijmegen verhuist
  • Creatief en positief
  • Gek op skeeleren
  • Wordt blij van plantjes
  • Zoekt graag het avontuur op