Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Hartjesspreekuur ♡ Wijchen


Nieuw! Hartjesspreekuur ♡ als je zwanger bent in Wijchen

Tijdens de eerste helft van de zwangerschap kom je als zwangere wat minder vaak op controle. Wij merken juist dat deze weken extra lang duren of spannend zijn omdat je het kindje soms nog niet voelt bewegen. Om de spanning een beetje weg te halen maar juist ook als je het gewoon leuk vindt het hartje te horen, starten we vanaf 20 juli een hartjesspreekuur! Het is natuurlijk ook leuk om iemand anders mee te nemen, een vriendin, één van je ouders of wie dan ook.

Verloskundigen Wijchen en zwanger zijn

Iedere maandag van 11.00 tot 11.30 ben je als zwangeren tussen de 14 en 24 weken zwangerschap welkom op de praktijk. Vanwege de Corona maatregelen kunnen er maximaal 6 personen in de wachtruimte zijn, mocht het te vol zijn vragen we je helaas even buiten te wachten. Neem je iemand mee, let er dan goed op dat de afstand met ons bewaard wordt. Hopelijk tot snel!

Vragen en contact

Heb je vragen neem dan even contact op met onze praktijk, wij zijn elke ochtend van 8.30 tot 12.30 uur telefonisch hiervoor bereikbaar op 024-6414709