Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Blij met de versoepeling!Wijchen, 25 april 2020

Goed nieuws! We mogen weer vroege echo’s maken en een keer op kraambezoek komen. Toen de Corona maatregelen net ingingen hebben we zoveel teleurstellend nieuws moeten brengen. Het was een feest vandaag om alle zwangeren tussen 4 en 10 weken te bellen om een vroege echo voor ze te plannen!! Komende week mogen veel aanstaande ouders voor het eerst kennismaken met hun kindje op de echo ♡ Wat kijken we daarnaar uit!
Inmiddels is onze werkwijze al een poos aangepast aan de maatregelen die de verspreiding van het Coronavirus met zich hebben meegebracht. Gisteren kregen we een kleine versoepeling, dinsdag komt er een mail over. Afgelopen week zijn er zes kindjes (4 thuis!!) geboren die wijzelf weer mogen bewonderen (op afstand)!

De foto is van een paar maanden geleden toen er nog niks aan de hand was. Hopelijk mogen we weer naar een tijd waar we zo ontspannen mochten werken. Duidelijk plezier te zien aan deze mama en Elise!