Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Partner weer mee!

Partner weer mee!

Na een tijd waarin je als zwangere alleen naar de controles kwam, alleen naar de eerste echo van je kindje ging of naar andere echo’s, komt er nu gelukkig weer ruimte dit samen te doen! In verwachting zijn doe je niet alleen en we zijn heel blij te laten weten dat dit niet meer hoeft vanaf aankomende maandag 11 mei. In onze spreekkamers hebben we de mogelijkheid om afstand te bewaren dus dat betekent dat het geen probleem is als je samen komt (met je partner of iemand anders die er voor jou wil zijn). De maatregelen om de verspreiding van Corona tegen te gaan worden langzaamaan meer versoepeld. We blijven opletten en geven nog geen handen maar we zullen jullie met plezier en liefde weer samen zien op de praktijk!

Wat betreft de verdere details van de nieuwe versoepeling in de verloskundige zorg, de regionale afspraken en ook de afspraken binnen het Verloskundig Centum Nijmegen komt er nog bericht.