Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

De eerste baby in Wijchen van 2023!

Bente is onze nieuwjaarsbaby!! Ze is op 1-1-2023 geboren om 11.23 uur!! Zo bijzonder dat de tijd overeenkomt met de datum!

Jessica had het voorrecht onze eerste baby van 2023 geboren te zien worden! Dit mooie meisje maakt een mooie start voor 2023!! In de nacht om 3.26 uur ging de telefoon want de weeën kwamen nu vlot. Deze mama had al twee nachten slecht geslapen van de voorweeën dus was aardig moe. Jessica nam het bevalbad mee en was er om 4.13 uur. De ontsluiting was ruim 5 centimeter dus het bad kon worden opgezet. Jessica bleef erbij om deze ouders te steunen en het ging super! Om 5.23 uur ging deze mama in het bad en het was een verademing voor haar. Ze begon wat druk te voelen. Om 6.42 wilde ze wel weten hoe het er voor stond: al 9 centimeter ontsluiting!! Dit ging goed. De persdrang mocht meer worden dus daar wachtten we op. Om 8.00 uur gingen we vanwege de vermoeidheid toch proberen te persen. Wie weet komt de kleine dieper. Helaas wilde ze nog niet komen. We besloten naar het ziekenhuis te gaan omdat deze mama aardig op was. Aldaar wilde Bente nog niet snel komen na een uur flink persen en heeft de arts-assistent geholpen met de vacuümpomp. Gelukkig was Bente hiermee met drie weeën geboren! Ze is de eerste baby geboren in het CWZ dit jaar en ook in onze praktijk!

Nogmaals van harte gefeliciteerd aan de ouders van Bente!

Bente staat ook in de Wegwijs: