Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

De warmte en zwanger zijn

Dina en Maxime zullen de warme dagen voor jullie zorgen maar wat enorm scheelt is dat we lekker airco op de praktijk hebben. Ook heel fijn voor onze zwangeren tijdens de afspraken maar hoe kom je zonder airco de dagen zo goed mogelijk door? We vertellen je wat tips hieronder!

Tips voor zwangere en barende vrouwen met betrekking tot de warme dagen:

Ten eerste: Als het goed gaat met mama maakt de baby in jou buik het ook goed. Wees dus gerust en geef jezelf dus wat extra liefde deze week!

Drink voldoende water: het liefst 1,5 tot 2,5 liter per dag. Door het warme weer zweet je erg veel en verlies je dus ook veel vocht. Dat vocht heeft je lichaam hard nodig! Hydratatie is erg belangrijk! 

Verwen jezelf met een lekker koel bad of een ontspanningsmoment op de bank met een goed boek, mooie film of lekker muzieksessie. Doe dit tussen 12.00 uur en 15.00 uur in de middag. Deze brandende piek uurtjes kun je beter binnen doorbrengen. Je geeft jezelf meteen even wat extra rust door de dag heen en even een moment om je te focussen op jou en de baby!

Blijf Koel en Kalm en als het kan begeef je in Koudere ruimtes!

Tips voor de partners: Maak voor jezelf en je vrouw (kinderen) lekkere ijs smoothies. Dat is een win win situatie voor iedereen😉!