Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

De laatste dienst van Claudine

Claudine, op de foto zoals ze hier twee jaar geleden begon! Ze gaat haar laatste dienst als verloskundige in en heeft de laatste weken nog veel mooie bevallingen mogen meemaken!

Hieronder wat ze nog met ons wil delen:

Lieve allemaal, wat voelt het gek om te zeggen dat ik vandaag mijn laatste uren werk als verloskundige. Afgelopen jaren bestond mijn leven toch wel voor het grootste deel uit dit mooie vak. In een relatief kleine praktijk ben je als verloskundige van alles en iedereen op de hoogte. Tijdens de controles in de zwangerschap leerde ik de zwangere vrouwen en hun partners, hun wensen, gevoelens en verhaal kennen. Als ik geluk had, mocht ik ze begeleiden tijdens een van de bijzonderste momenten in hun leven en anders kreeg ik in het kraambed mee hoe ouders ouders werden. Jessica, Elise, Sylvia en ik werken nauw samen. Dienst of geen dienst, we weten altijd wat er speelt! Een betrokkenheid die de mooie momenten nog mooier maakt, maar na 2 jaar iets teveel energie begint te kosten. Daarom is het voor mij tijd om (tijdelijk) het roer om te gooien en te stoppen met de verloskunde. Ik heb ontzettend genoten van afgelopen jaren en heb dingen mogen meemaken die ik nooit meer vergeet. Bedankt lieve zwangere vrouwen en partners voor al jullie vertrouwen in mij en de mooie momenten waar ik deel van uit mocht maken! Bedankt geweldige kraamverzorgsters met wie ik altijd heerlijk heb samengewerkt. Liefs, Claudine