Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

De laatste dienst van Elise

Een foto van Elise, gisteren halverwege haar laatste 48-uurs dienst! Ze werkt vandaag nog tot 21.00 uur en het is nu rustig. Ze mocht haar werk bij ons afgelopen weekend afsluiten met twee prachtige bevallingen!

Lees hieronder de afscheidswoorden van Elise:

‘Lieve allemaal!

Vandaag is het zover: mijn laatste dienst als verloskundige. Hoewel ik natuurlijk mijn droom ga najagen, besef ik mezelf ook heel goed dat ik dit mooie vak best wel ga missen. De afgelopen tijd heb ik hier met heel veel plezier samengewerkt met mijn lieve collega’s Jessica, Claudine en Sylvia. Ik wil alle lieve kraamverzorgsters met wie ik de afgelopen tijd heb samengewerkt bedanken. De bijzondere en intense momenten die ik met alle (aanstaande) ouders heb mogen delen zal ik koesteren. Ook zal ik vaak terugdenken aan de gezellige spreekuren en kraamvisites. Ik ben enorm dankbaar en blij dat ik dit vak bijna 2 jaar heb mogen uitoefenen en ik wil iedereen heel erg bedanken voor jullie vertrouwen in mij.

Lieve groetjes, Elise’