Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige Elise!

Hoi hoi! Mijn naam is Elise.

Ik ben 27 jaar en ben sinds 2019 ben ik verloskundige. Na eerst een jaartje juf te zijn geweest, heb ik er toch voor gekozen mijn hart te volgen! Mijn werk als verloskundige is mijn passie. Ik kijk uit naar die rinkelende telefoon, zodat we samen een prachtig kindje op de wereld kunnen verwelkomen en daarna proosten met een lekkere beschuit met muisjes!

Naast verloskundige ben ik sinds juni 2021 ook echoscopiste. Dat is echt de kers op de taart! Om op beeld jullie wondertje te kunnen laten zien!

Weetjes over Elise:

  • Heeft een hond Yuna
  • Woont samen met haar vriend
  • Woont in Nistelrode
  • Houdt van reizen
  • Eet best vaak beschuit met muisjes als ontbijt