Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Nieuwe verloskundige Elise!

We zijn heel blij dat Elise ons team komt versterken! Vanavond is haar eerste spreekuur en 5 september gaat ze haar eerste dienst bij ons in! Zo zorgen we dat er genoeg tijd is om haar te leren kennen op het spreekuur zodat je altijd een bekend en vertrouwd gezicht aan je bed krijgt. Bel gerust voor een afspraak op één van haar spreekuren!

Een berichtje van haar:

Hoi hoi, mijn naam is Elise. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Nistelrode. Ik heb heel veel zin om jullie allemaal te ontmoeten! Ik kijk uit naar die rinkelende telefoon, zodat we samen een prachtig kindje op de wereld kunnen verwelkomen en daarna proosten met een lekkere beschuit met muisjes! Tot snel allemaal!