Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Assistente Sylvia Veen

Na mijn opleiding tot doktersassistente heb ik bij een huisarts gewerkt en daarna 27 jaar bij de bloedbank in verschillende functies. Vanaf 2015 ben ik werkzaam in deze  mooie praktijk.

Contact met de zwangeren

Het leukste aan mijn baan vind ik toch het contact met de zwangeren. Zowel aan de telefoon, via de mail maar ook hier op de praktijk beantwoord ik jullie vragen, plan afspraken in en ook voor een prikje voor het ijzergehalte, een bloeddruk meten en een anti-D vaccinatie kun je bij mij terecht. Sinds 1985 woon ik in Wijchen. Ik ben alweer 30 jaar getrouwd en heb 3 volwassen kinderen, waarvan alleen de jongste nog thuis woont. Ik hou van lezen, wandelen en lekker weekendjes weg.

Een aantal weetjes over Sylvia

  • Is drie keer thuis bevallen
  • Woont al héél lang in Wijchen
  • Zorgzaam
  • Is gediplomeerd doktersassistente
  • Wordt blij van leuke dingen doen en de zon!