Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige Elise van Bergen

Een aantal jaren geleden besloot ik te gaan studeren in het verre Groningen, na een jaar farmacie te hebben gestudeerd merkte ik dat ik het directe contact met mensen miste en besloot ik de overstap te maken naar verloskunde. Tijdens de opleiding verloskunde merkte ik toch dat ik het mooie Brabant miste. Na het afronden van de opleiding besloot ik dan ook terug te keren richting het zuiden. Wijchen is dan wel onderdeel van Gelderland, het ligt in ieder geval meer in de buurt van Brabant dan Groningen! 

Geboorte is een fantastisch moment

Het is en blijft zo bijzonder, alsook een groot voorrecht om bij zo’n mooi moment als een geboorte aanwezig te mogen zijn. Ik vind het heel waardevol om (aanstaande) ouders in alle kwetsbaarheid te mogen begeleiden. Vanuit oprechte interesse, een open houding, zorgvuldigheid en mijn enthousiasme vind ik het belangrijk om jullie als aanstaande ouders echt te horen en te zien en daarbij stil te staan bij jullie persoonlijke behoeften en wensen.

Een aantal weetjes over Elise

  • Heeft gestudeerd aan de Verloskunde Academie in Groningen
  • Geboren in Oss, woont nu in Nijmegen
  • Wordt heel gelukkig van lekkere koffie
  • Gek op reizen
  • Houdt van gezelligheid