Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Verloskundige in opleiding

Vanaf maandag 31 augustus loopt Anne stage in de praktijk voor een periode van zes weken! Je zal haar voornamelijk zien als je Jessica ziet, ze loopt parttime mee want ze is zelf ook mama!

Ze stelt zichzelf voor: Mijn naam is Anne, ik ben 35 jaar en ik woon in Nijmegen met mijn vriend Vincent en zoontje Olivier. Olivier is bijna 11 maanden oud en voor hem heb ik de opleiding tijdelijk onderbroken. Ik zit nu in mijn derde jaar. Verloskunde is mijn tweede opleiding, ik heb er bewust voor gekozen om dit te gaan studeren omdat mij dit al jaren een fantastisch beroep leek. Mijn laatste stage was in juli 2018 en ik heb veel zin om weer aan de slag te gaan en ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!