Je kan ons 24 uur per dag bellen op 06 518 226 34

Voor algemene vragen bel je maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 12.30 uur naar 0246 414 709

Het Mamacafé Wijchen gaat weer door!

Dit jaar hebben we door de Coronamaatregelen het mamacafé moeten sluiten. Op 13 maart, 17 april en 15 mei hebben we helaas geen mamacafé gehad. Afgelopen week is samen met wijkcentrum de Brink besproken wat de mogelijkheden zijn om weer samen te komen met moeders (en vaders) uit Wijchen. Wij zijn heel blij te melden dat er elke maand ruimte is voor 8 personen om te komen! 

Verloskundigen Praktijk Wijchen

In de afgelopen weken zijn er weer heel wat nieuwe baby’s bij gekomen en de vaders en moeders hebben van ons dan ook allemaal een uitnodiging hiervoor ontvangen.

Het is nodig je aan te melden in verband met beperkte ruimte door de anderhalve meter maatregel. De aanmeldingen voor komende vrijdag 19 juni gingen hard nadat we een mail stuurden naar alle pasbevallen mama’s van de afgelopen tijd dus het aankomende mamacafé zit al vol. 

Ben je zwanger, net bevallen, ben je vader of heb je een ouder kindje met wie je graag wilt komen? Meld je dan op tijd aan voor één van de mamacafé’s! Voor de data, informatie en onderwerpen van de volgende ochtenden klik hier.

We kijken ernaar uit om jullie baby’s weer te zien en samen wat te drinken!

Namens het hele Team Verloskundigenpraktijk Wijchen

Jessica Leijssenaar – Verloskundige